Reseller Hosting

Reseller Hosting

Alle diensten die u aantreft bij ons zijn ook geschikt voor u om weder te verkopen. Sommige diensten kunnen wij zelfs volledig ‘White-label’ aanbieden.

Wat te denken als u webdesigner bent en u uw klanten in een volledig – in uw stijl aangepaste – omgeving web hosting kunt aanbieden bij de websites die u maakt? Met ons DirectAdmin controle pakket kan dit perfect. U heeft zelf de vrijheid om uw eigen lay-out te maken. Uw klanten zullen niet weten dat u uw web hosting dienst heeft ondergebracht bij een partij die er verstand van heeft, namelijk Fastbyte Hosting.

Ons reseller hosting pakket kunt u afnemen op onze ‘shared’ web hosting omgeving, maar uiteraard afname van een (Managed) Virtual of (Managed) Dedicated server behoort tot de mogelijkheden.

Domeinnamen die uw klanten hebben kunnen wij snel en simpel verhuizen voor u, maar uiteraard kunt u dit ook in eigen beheer doen. Door onze grote aantallen en bijbehorende inkoopafspraken met de diverse registrars kunt u een goede marge maken op uw domeinnamen bij uw webdesign.

Ook onze online back-up dienst is volledig in uw eigen design te leveren met uw eigen server verwijzing, bijvoorbeeld backup.uweigenbedrijfsnaam.nl. U neemt bij ons de benodigde datapacks af en bepaalt daarmee zelf uw inkoopprijs en uw eigen marge.

Hosted Exchange en Spamfiltering zijn niet White-label te leveren, maar uiteraard kunt u het nog steeds aanbieden aan uw klanten. Uw klanten hebben er best begrip voor dat u zich bezig houdt met uw eigen expertise en de rest uitbesteed aan een betrouwbare partner zoals Fastbyte Hosting.

Afhankelijk van uw wensen en vorm van support die u geeft of die u ons wilt laten geven aan uw klanten zijn er vergoedingen af te spreken voor alle diensten die wij leveren. Een eenmalige vergoeding of gewoon een inkoopprijs waar u uw marge op kunt doen. Veel is er mogelijk!

Informeer eens naar de aantrekkelijke voorwaarden.