Domeinnamen

Domeinnamen

Wij kunnen ongeveer 230 domeinnaam extensie's (ook wel (cc)TLD's geheten) in 170 landen wereldwijd registreren, verhuizen en beheren voor u.
 
.nl (Nederland), .be (België), .eu (Europa), maar uiteraard ook de generieke TLD's zoals .com (Commercieel), .org (Organisatie). Opkomende markten als .pl (Polen) en Roemenië (.ro) hebben wij ook al succesvol geregistreerd voor onze klanten.
 
En als officieel SIDN (.nl) 'registrar' behoren wij zelfs tot de top 250 registrars in Nederland! De overige TLD's registreren wij via twee buitenlandse partners met elk hun eigen specialisatie.
 
Wij zorgen voor tijdige aanpassing van uw naw gegevens bij een rechtsvormwijziging of een simpele adreswijziging. Doet u dit niet dan kan een domeinnaam volgens de regels worden geschrapt. Dat wilt u niet en dat willen wij zeker niet!
In sommige landen moet u een fysieke aanwezigheid hebben om een domeinnaam te kunnen registreren. In veel van die landen kan Fastbyte Hosting u voorzien van een 'local presence' zodat u toch uw bedrijfsnaam kunt beschermen met uw eigen domeinnaam.
 
En heeft u nu uw domeinnamen her en der verspreid in binnen- en buitenland? Lees dan meer over Domeinnaam Centralisatie.
 
Ook goed om te weten: domeinnamen zijn nutteloos zonder een goede infrastructuur! 3 DNS servers (nodig voor een goede en stabiele bereikbaarheid van uw domeinnaam) hebben wij voor u ingericht. Lees hier meer over onze nameservers en hun locatie in binnen- en buitenland.