Online Backup

Online Backup

Heeft u een goede kopie van uw computerdata?

Veel bedrijven, organisaties of particulieren hebben er wel eens mee te maken gehad... Opeens is een bestand weg - of nog erger een complete harde schijf stuk - en het tijdstip is altijd ongemakkelijk. Met onze Online Back-up dienst heeft u 24/7 zelf de mogelijkheid om een back-up te maken van uw administratie, familiefoto's of andere belangrijke bestanden. Is er een bestand weg of per ongeluk overschreven? Haal dan zelfstandig het bestand of complete mappen terug! Waar en wanneer en op welke bestandslocatie u dat wilt! Onze back-up servers worden door ons zelf beheerd en staan in één van onze 3 datacentra. Streng beveiligt en niet toegankelijk voor onbevoegden.

Door middel van onze back-up cliënt software worden bestanden op uw werkstation/notebook of server slim gecomprimeerd en over een beveiligde - gecodeerde - verbinding verzonden naar onze back-up servers. Uw tekstbestand aangepast door een stuk tekst bij te voegen of een plaatje? Onze software stuurt niet nogmaals het hele bestand over de lijn, maar enkele de gewijzigde delen.

Oh ja... wij maken van onze back-up servers ook nog eens een extra kopie naar een server op een aparte locatie. Dus uw belangrijke data is 2 keer - beveiligd en versleuteld - opgeslagen op 2 onafhankelijke plaatsen in Nederland.

Uw data is dus in goede handen bij Fastbyte Hosting!

Online Back-up is verkrijgbaar in pakketten vanaf 25gb tegen gunstige tarieven en beschikbaar voor werkstations/notebooks of servers op basis van Windows, Apple en Linux besturingssystemen.