Webhosting

Webhosting

Een domeinnaam die u heeft geregistreerd kan bijna niet zonder webhosting. Daarom bied Fastbyte Hosting hoogwaardige 'shared' webhosting aan. U kunt kiezen uit 3 pakketten: Basic, Advanced of Professional. Elk met hun eigen schappelijke maandprijs en bijbehorende opslagruimte en dataverkeer (bandbreedte). Voldoende e-mail accounts, e-mail aliassen, domeinnaam aliassen, spam filter, 'out-of-office' mogelijkheid. Voor de techneuten onder ons; alle pakketten zijn voorzien van PHP5 ontwikkelomgeving en MySQL5 database.

Ons platform is dus perfect voor de 'statische' website, maar ook voor de 'dynamische' website met ondersteuning voor populaire pakketten als WordPress, Joomla of Drupal.

Het dagelijks beheer, zoals aanmaken nieuwe e-mail accounts voor uw collega's, kunnen wij voor u uitvoeren. Maar dankzij ons controle paneel - DirectAdmin - is het ook perfect door u zelf te regelen. En als u er even niet uitkomt dan zijn wij er voor ondersteuning. Persoonlijk (telefonisch of via e-mail) of via onze Wiki support pagina.