SSL Certificaten

SSL Certificaten

Wilt u er zeker van zijn dat de interactie tussen uw website/server en uw bezoekers veilig is? Maak gebruik van een SSL Certificaat!

Voor het beveiligen van websites en transacties op internet is het Secure Sockets Layer protocol de standaard. Dit SSL protocol maakt gebruik van certificaten om de verstuurde data te beveiligen en de identiteit van de eigenaar van het certificaat te garanderen. Door het gebruik van een SSL Certificaat op een website kan een bezoeker er zeker van zijn dat zijn gegevens veilig via https worden verzonden en kan hij eenvoudig de eigenaar van de website controleren.

Fastbyte Hosting kan onder andere de certificaten leveren van Comodo, Symantec, Thawte, GeoTrust, VeriSign en GlobalSign. Uiteraard installeren wij dit op verzoek ook voor u.

De volgende onderstaande SSL certificaten zijn er leverbaar:

  • Domein validatie

Door meer dan 99,8 % van alle browsers vertrouwde certificaten vanaf slechts 12 euro per jaar. Zonder bedrijfsgegevens en met een beperkte garantie, maar een volledige 128 tot 256 bits encryptie.

  • Organisatie validatie

Certificaten waarbij bedrijfsgegevens in het certificaat worden opgenomen en de eindgebruiker beschermd is door middel van een garantie.

  • Uitgebreide validatie

Extended Validation Certificaten met een groene adresbalk, waarbij de bedrijfsnaam in de adresbalk wordt weergegeven. Door het extra vertrouwen van de groene adresbalk uitermate geschikt voor banken en web winkels.

  • Multi Domein Certificaten

Fastbyte Hosting levert ook de populaire Multi Domein Certificaten voor bijvoorbeeld Exchange servers of die servers waar u maar een beperkt aantal IP-adressen heeft en toch meerdere (sub-) domeinnamen moet beveiligen.