Colocatie / Rackspace

Colocatie / Rackspace

Zoekt u een goed onderdak voor uw eigen server(s)? Wij bieden - in hoogwaardige datacentra - de mogelijkheid om rackspace af te nemen. U kunt bij ons ruimte ("rackspace")huren om uw eigen server(s) te plaatsen. Variërend van 1U tot complete 42U 19" kast(en).

Wij hebben diverse 19" racks verspreid over 3 datacentra in Nederland. Dus uw serverpark - redundant - verdeeld over meerdere locaties behoort daarmee ook tot de mogelijkheden. Elk datacentrum beschikt over een onafhankelijk netwerk. Maar ook één netwerk over 2 locaties is mogelijk.

Wij leveren een hoogwaardig internet aansluiting in elk datacentrum. Uiteraard is elk datacentrum voorzien van redundante stroom- en data voorzieningen. Zelfstandige toegang is dag- en nacht mogelijk voor het geval dat er fysiek onderhoud gepleegd moet worden aan uw server(s).
Maar onze Power Distributie Units zorgen ervoor dat u - voor een eventuele reboot - niet de deur uit hoeft. Simpel vanachter uw beeldscherm kunt u zelf de stroompoort uit of aan zetten of met een korte 'reset' zorgen dat de server herstart wordt. Maar ook wij kunnen u de hulp 'onsite' bieden.

Een Service Level Agreement (SLA) is op maat bespreekbaar zodat u rustig kunt slapen.